Zhen Zhu wint zilver tijdens Shopping Awards

Zhen Zhu heeft de 2de prijs  gewonnen tijdens de Shopping Awards 2022. De sieradenwebshop, gespecialiseerd in zoetwaterparels, sleepte dinsdag de prijs in de wacht in de categorie 'juweliers'. Een heel mooi resultaat tussen genomineerde merken als My Jewellery en Siebel juweliers, die respectievelijk de eerste en de derde plek bemachtigden. Eigenaresse Angelique Dieteren begon haar webwinkel in 2011 en groeide uit tot de unieke parel en edelstenen webshop. Ze vertelt: “Ik had nooit durven dromen dat ik bij de genomineerde zou horen laat staan 2de zou worden.”

Shopping Awards

De Shopping Awards, gesponsord door Thuiswinkel.org, werden deze week voor de 20ste keer uitgereikt tijdens een award-gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. De winnaars van de Shopping Awards worden bepaald op basis van publieksstemmen en beoordelingen van 700 experts uit het vak. Waarbij vakexperts geen oordeel konden geven binnen de branche waarin ze zelf werkzaam zijn. Zowel de publiekstemmen als het oordeel van de experts telden voor 50% mee in het eindoordeel. Met de scores van het publiek en de experts kwam Zhen Zhu in de categorie juweliers als tweede uit de bus.

Zhen Zhu wint zilver

Cadeautje voor klanten

Om dit te vieren en klanten te bedanken voor het stemmen, geef ik tot en met donderdag 16 juni 1 paar witte zoetwaterparel oorknopjes cadeau bij elke bestelling.
Ga snel naar de webshop van Zhen Zhu en kijk of er iets leuks voor jou bij zit en ontvang deze echte parel oorbellen.

Blij met de erkenning

Deze award is een prachtige erkenning van mijn klanten én de experts voor het harde werk wat ik de afgelopen 12 jaar gedaan heb. Deze prijs motiveert mij enorm om de ingeslagen weg voort te zetten en verder te verbeteren” vertelt Dieteren.
“Bij Zhen Zhu werk ik met unieke parels en edelstenen die ik verwerk in bijzondere sieraden, die mijn klanten een personal touch geven zodat zij zich aantrekkelijk en zelfverzekerd voelen”.
Zhen Zhu komt uit het Chinees, het land waar de meeste zoetwaterparels groeien en betekent parel. Haar motto is daarom ook: volg je hart en je passie, dan weet je zeker dat het goed komt.

Over Zhen Zhu

Als meisje van 11 had Angelique Dieteren de grote wens om edelsmid te worden, maar vanwege de crisistijd sloeg ze een andere weg in. Eerst in het onderwijs en daarna in het bankwezen. In 2007 besloot ze het roer om te gooien. Ze volgde haar passie voor Azië, haar liefde voor parels en sieraden en richtte in 2010 haar eigen parel sieraden bedrijf Zhen Zhu op. Inmiddels is haar bedrijf uitgegroeid tot een ware specialist op het gebied van trendy en unieke parelsieraden. Bekijk het complete assortiment op www.zhenzhu.nl.

© 2011 - 2023 Zhen Zhu zoetwater parel sieraden | sitemap | rss