Over Zhen Zhu

Zhen Zhu komt uit het Chinees, waar de meeste parels groeien en betekent kostbare parel of parel. Het bedrijf is opgericht in april 2010.

Zhen Zhu is ontstaan uit een mix van een drietal zaken: passie voor reizen door Azie, sinds jaar en dag een grote voorliefde voor parels en sieraden en het ondernemerschap. Tijdens de vele reizen door China en Thailand, ben ik in contact gekomen met de lokale bevolking en hun bedrijfjes die de meest prachtige sieraden van parels kunnen maken.
Inmiddels is Zhen Zhu uitgegroeid tot een ware specialist op het gebied van betaalbare parelsieraden, met een zeer uitgebreide collectie. Van klassiek tot elegant en van stijlvol tot trendy.
Zhen Zhu wil een vrouw zich bijzonder laten voelen met echte parels.

Historie

Wie is Zhen Zhu? Ik ben Angelique Dieteren geboren in Limburg (Heerlen) en na mijn afgeronde studie in Tilburg (TeHaTex) en Eindhoven (Design Academy) ben ik het bedrijfsleven in gegaan.
De laatste 15 jaar heb ik, als medewerker van een grote organisatie,  ondernemers bij de bedrijfsvoering van hun onderneming geadviseerd. Maar zoals men zegt, het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus heb ik mijn baan eind 2013, als werknemer verruild voor het fulltime ondernemerschap van Zhen Zhu. Het is een genot om al die ervaringen uit het verleden te kunnen bundelen in mijn eigen bedrijf.

Eigen ontwerp

Sinds begin 2014 is Zhen Zhu in eigen beheer begonnen met het ontwerpen en vervaardigen van parel sieraden. Alle sieraden zijn met de hand gemaakt. Het grote voordeel hiervan is dat de sieraden op maat gemaakt kunnen worden. Mocht je in de webshop niet vinden wat je zocht dan is het ook mogelijk om een eigen parel sieraad te laten maken. Geef hierbij aan wat voor een soort parel sieraad je graag zou willen, zoals parelketting, parel armband of parel oorbellen. Geef daarbij aan welke lengte en kleur deze moeten hebben en wat de afmeting en de soort parel het moet zijn. Meer informatie over soorten parels kun je lezen in het artikel over Soorten parels.

Keurmerk  
 

Zhen Zhu is aangesloten bij de het webwinkel keurmerk Webwinkel Keur, dit is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Webwinkel Keur controleert of de webshop voldoet aan wetgeving en belangrijke informatie op een duidelijk manier in de webshop vermeldt. Jij als klant beoordeelt de webshop zodat we weten hoe deze in de praktijk presteert. Op deze manier wordt de webwinkel zowel door jou als door Webwinkel Keur beoordeeld. Dubbele zekerheid dus!

consumentenBij WebwinkelKeur leden heb je de zekerheid dat:
✓ Adresgegevens door ons gecontroleerd zijn
✓ Contactinformatie als telefoon, e-mail, KVK en adres goed vindbaar zijn
✓ Je zonder problemen gebruik kunt maken van je 14 dagen bedenktijd
✓ Je jouw geld binnen 14 dagen na retour terug hebt
✓ Prijzen duidelijk vermeld staan
✓ We kunnen bemiddelen bij geschillen of een bindende uitspraak kunnen doen via Digidispuut.nl
✓ Je echte klantbeoordelingen over de webwinkel kunt delen en bekijken
✓ De webwinkel heeft ingestemd met de WebwinkelKeur gedragscode

Groothandel

Naast de webshop verkoop levert Zhen Zhu ook als groothandel  aan de winkelier. Mocht je als ondernemer geïnteresseerd zijn in de verkoop van de Zhen Zhu sieraden neem dan gerust contact op  via info@zhenzhu.nl of 06-54917426.

Ik hoop dat je met net zoveel plezier de collectie bekijkt als ik ervaren heb met het samenstellen ervan.

                      Angelique Dieteren

                                                   

© 2011 - 2020 Zhen Zhu zoetwater parel sieraden | sitemap | rss