Zoetwater parelketting met edelstenen Long Pearl Red Stone

Vorige Artikel 75 van 92 Volgende
€ 27,95 (inclusief 21% BTW)
Voorraad 1 stuk
Aantal

Lange zoetwater parelketting met witte parels en witte jade

Deze parelketting is gemaakt van witte rice parels (4-6 mm) en worden afgewisseld door goud kleurige nikkelvrije metalen kralen (3 mm), witte jade stenen (6 mm) en roze facet geslepen glaskristallen.
De rice parel heeft een langwerpige vorm en lijkt een beetje op een rijstkorrel, vandaar zijn naam. De coin parel heeft een platte en ronde vorm en lijkt een beetje op een muntje. 
Meer informatie over verschillende vormen en soorten parels kun je lezen in het artikel over soorten parels
In het midden van de parelketting hangt een rode druppel vormige steen (26 x35 mm) aan een suede koordje.
Aan de linker kant hangt een amethist stenen bedeltje en aan de rechter kant hangt een grijs met gouden kwastje van katoen.
Lengte parel ketting is 78 cm.
Het is een vrolijke Bohemian / Ibiza ketting die goed past bij deze hippe trendy kledingstijl.

Werking parels

Men zegt over zoetwaterparels dat het de gewrichten losser maakt en goed is bij reumapijnen. Het helpt tegen lage rugpijn en verlicht bij hernia. Het maakt minder bezorgd, is goed tegen stress en vermindert zorgen en angsten. De parels maakt de concentratie dieper en brengt emoties in evenwicht.
Deze zoetwaterparels worden geassocieerd met het hart -, derde oog - en kruin chakra.
De parel staat verbonden met het sterrenbeeld Maagd.

Werking edelstenen

Jade is een beschermende steen en trekt geluk, voorspoed, succes en rijkdom aan. Het helpt beschermen tegen onder andere ziekte, bedrog, uitbuiting, pech en tijdens het reizen. Het stimuleert liefde, trouw, vriendschap en wijsheid. De steen werkt kalmerend en stabiliserend bij negatieve gedachten en negatieve emoties als boosheid, verdriet angst en irritatie. Het helpt schuldgevoel en een gevoel van hulpeloosheid verminderen en helpt op een zachte manier voor je zelf opkomen. Het  leert je dat je er mag zijn en je niet overmatig hoeft aan te passen of mensen over je grenzen heen hoeft laten gaan. Jade is dus een goede steen om te dragen als je gepest, getreiterd of uitgesloten wordt. Als je tijdens het slapen een stukje jade in de buurt hebt, heb je een grotere kans om je dromen te onthouden en hier boodschappen uit te kunnen halen. Fysiek werkt jade zuiverend en ontgiftend. Het is één van de belangrijkste stenen voor klachten die verband houden met de nieren en de blaas zoals bijvoorbeeld chronische blaasontsteking, nierstenen en bedplassen. Het heeft daarnaast ook een positieve werking op de bijnieren, milt, vochtbalans en de spijsvertering. Het werkt goed in laatste zwangerschapsmaanden.
Naast de algemene eigenschappen van jade helpt witte jade een connectie maken met hogere energieën en de intuïtie. Het helpt je om je te richten op het grotere geheel en op wat belangrijk is in het leven en beschermt je tegen afleiding en besluiteloosheid.
Deze witte jade wordt geassocieerd met het kruin chakra (7e).
Deze edelsteen staat verbonden met het sterrenbeeld Ram.

Kenmerken parelketting :

* Soort parel                            : Rice

* Kleur parel                            : Wit

* Grootte parel                      : 4-6 mm 

* Soort edelsteen                 : Jade en amethist

* Kleur edelsteen                 : Melk achtig wit en paars

* Grootte edelsteen            : 6 mm

* Metaal                                     : Goud kleurig, nikkel- en loodvrij

* Lengte parelketting         : 78 cm

* Soort parelketting            : Lange parelketting 

© 2011 - 2019 Zhen Zhu zoetwater parel sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel